Sinds de jaren 90 van de vorige eeuw is onze wereld in een rap tempo veranderd. Dit is niet zo vreemd aangezien de technologie in deze periode sterk in opkomst was. Zo gingen we niet alleen meer computers gebruiken, maar werd in Nederland ook het betaalsysteem van de pinpas ingevoerd. Hiermee gingen we steeds vaker betalen en nam het risico op buigen, breken en het ongewenst scannen van pinpassen toe. Om dit te voorkomen is de secrid wallet op de markt gebracht. Maar wat is een secrid wallet nou precies? Lees snel verder en kom hierover alles te weten!

Het verhaal van de secrid wallet

De secrid wallet is niets meer dan een handige damesportemonnee waarmee jij gemakkelijk al jouw bankkaarten tegelijk kan opbergen. Het idee voor deze portemonnee ontstond in 1997 toen contant geld plaats maakte voor de betaalkaarten. In dit jaar was de secrid portemonnee slechts een bijvangst voor Réne en Marianne die hun eigen ontwerpbureau genaamd Spirid hadden. Dit veranderde allemaal in 2008 toen de financiële crisis naar Europa kwam. Réne en Marianne kregen geen belangrijke opdrachten meer met hun ontwerpbureau, waardoor zij al hun tijd en geld gingen investeren in de secrid wallet. Dit werd een regelrecht succes! Vandaag de dag is deze portemonnee razend populair en wordt het inmiddels in meer dan 5000 geselecteerde winkels verkocht.

Gemaakt in Nederland

Al jaren staat de zorg voor zowel mens als milieu centraal bij het produceren van de secrid wallet. Dit zorgt ervoor dat alle portemonnees gemaakt worden van leer dat uitsluitend in Europa is geproduceerd. De voornaamste reden hiervan is dat sinds 2009 de leerindustrie vrijwel volledig is verdwenen richting de lagelonenlanden. Hier vinden vaak mistanden plaatst waar de honden geen brood van lusten. Het bedrijf achter de secrid wallet wou hier niet aan mee werken, waardoor zij uiteindelijk de productie van kleinelederwaren hebben teruggebracht naar Nederland. Dit heeft ervoor gezorgd dat alle portemonnees inmiddels in ons land worden gemaakt. Hierdoor ben jij verzekerd van een secrid wallet die met de hoogste kwaliteit en onder goede werkomstandigheden is gemaakt.

Bescherm gemakkelijk al jouw bankkaarten

Wist je dat de kern van de secrid portemonnees is gemaakt van aluminium? Dit materiaal beschermt namelijk al jouw bankkaarten tegen ongewenste draadloze communicatie. Vandaag de dag zijn bijna alle pinpassen voorzien van contactloos betalen, waardoor het aantal fraude gevallen enorm is toegenomen. Wanneer jij deze pinpas onbeschermd bij je draagt dan kunnen digitale zakkenrollers gemakkelijk gegevens van je ontvreemden. Deze criminelen kunnen immers tegenwoordig op afstand ongemerkt jouw geld of identiteitsgegevens stelen. Om dit te voorkomen is de secrid wallet een uitstekende oplossing. Wanneer ga jij veiliger over straat?